Rodinný deň v Kajak & kanoe klube Komárno

Domov // Aktuality // Novinky // Rodinný deň v Kajak & kanoe klube Komárno
7. októbra 2024

Dňa 5. októbra 2024 sa v  Kajak & kanoe klube Komárno uskutočnil 7.ročník Rodinného dňa, ktorý pre svojich členov, pretekárov a rodičov pripravilo vedenie klubu. Atmosféra bola pohodová, bol čas na spoločné stretnutia a rozhovory.

Predseda klubu Viktor Demin spoločne s trénermi ocenili pretekárov klubu za ich mimoriadne športové výkony a úspešnú reprezentáciu. Ocenil výkony pretekárov na domácich podujatiach, ako aj na významných medzinárodných mládežníckych a juniorských podujatiach.

Pod úspechy pretekárov v mládežníckych kategóriách sa podpísali tréneri: Ľudovít Németh, Ladislav Ódor, Attila Ambrus, František Dosúdil a Juraj Tarr.

Zaslúžené poďakovanie a veľký potlesk patril v závere oceňovania predsedovi klubu Viktorovi Deminovi, vďaka ktorému klub neustále napreduje. Dokazujú to aj výkony našich pretekárov, ako aj zlepšujúce sa podmienky na športovú prípravu.

Chlapci a dievčatá 9 až 12 roční  a ich tréneri Ladislav Ódor a Ľudovít Németh
Chlapci a dievčatá 13 a 14 roční dosahovali pekné výsledky aj v rámci Slovenského mládežníckeho tímu , tréner František Dosúdil
Naši pretekári 15 až 19 roční nás úspešne reprezentovali aj na medzinárodných podujatiach , sú to zverenci trénera Attilu Ambrusa
Už v seniorskej kategórii nás reprezentovali 19 roční Dominik Doktorík a Ľudovít Tóth, tréner Juraj Tarr

Potom sa už v priestoroch Kajak & kanoe klubu rozprúdila príjemná zábava, športové hry rodinných tímov, ktoré boli zábavné a často veľmi napínavé a tesné. Všetci si pochutnali na slaných a sladkých dobrotách, ktoré pripravili šikovné mamičky našich pretekárov.

Pre naše kanoistické nádeje padne vhod chvíľa voľna a oddychu, aby sa o niekoľko dní rozbehla naplno príprava na novú sezónu 2025, ktorá bude určite plná výziev, radosti a úspechov.

ĎAKUJEME všetkým za krásnu atmosféru, príjemne strávené spoločné chvíle v kruhu najbližších, kamarátov, rodičov, trénerov, za super chvíle pri zábavných športových súťažiach a hrách a mamičkám za ich vynikajúce dobroty.

Poďakovanie patrí všetkým pretekárom od 9 rokov až po veteránov za ich skvelé výkony v roku 2024 na domácich a medzinárodných podujatiach, trénerom a predsedovi klubu Viktorovi Deminovi.

Ď A K U J E M E !